ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: LARGE POPMERCHANDISING B.V. te Rotterdam.

Bij Large heb je 30 dagen zichttermijn (en kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen). Deze 30 dagen gaan in op het moment dat je het pakket hebt ontvangen. Via het modelformulier voor herroeping, kan je aangeven dat je van de koop afziet, maar je bent hiertoe niet verplicht. Na melding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.

Het pakket dient (indien mogelijk) in de originele verpakking naar ons retour gezonden te worden. Doe het volledig ingevulde retourformulier dat je per e-mail hebt ontvangen in het pakket.
In Nederland en België kun je je pakketje via het dichtstbijzijnde Kialapunt naar ons retourneren, ongeacht of het pakket ook via Kiala is ontvangen.
Woon je in Nederland, dan kun je ook, ongeacht het gewicht, je pakket via PostNL retourneren. Je kunt hierbij gebruik maken van het antwoordnummer zoals vermeld op het retourformulier.
Woon je in België dan kun je ook je pakketje naar ons terug sturen via Easy Retour. Ga hiervoor naar onze speciale pagina (http://www.large.be/ret__/) of klik bovenaan op onze site op de link “GRATIS retourneren”. Klik op het BPost-logo en na invulling van de gevraagde gegevens krijg je direct een retourlabel (in een PDF-bestand) dat je kunt downloaden en uitprinten. Dit kun je vervolgens op je retourpakket plakken en afgeven bij het postkantoor in de buurt.
De kosten die worden gemaakt om het evt. vervangende artikel weer bij jou te krijgen zijn, net als de retourzending, geheel voor rekening van Large! Je kan ook gebruik maken van een andere vervoerder, maar dan zijn de kosten voor jou.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, inclusief standaard verzendkosten van de heenzending van ons terug. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de betaling is gedaan. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de artikelen hebben ontvangen, of je hebt aangetoond ze te hebben verstuurd.

Bij gebruikte (gewassen) of beschadigde artikelen kunnen wij kosten voor waardevermindering in rekening brengen (je mag de kleding natuurlijk wel passen). Op maat gemaakte artikelen en hygiëne artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet geretourneerd worden."

Beim unterstrichen text  mussen die .PDF's hinterlegt werden. Von dieser Text muss noch ein .PDF von gemacht werden, und dann kann das auch verlinkt werden:

''Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
a. Aan: [ naam ondernemer]
    [ geografisch adres ondernemer]
    [ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]
    [ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]
    
b. Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
    de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
    de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*
    de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
    herroept/herroepen*
     
c. Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]   
d. [Naam consumenten(en)]
e. [Adres consument(en)]
f. [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.''

All content © by Large Popmerchandising B.V. (B.A.) 1986-2017

Geen ander dan Large Popmerchandising B.V. (B.A.) en haar affiliates is gerechtigd om het materiaal op deze website te reproduceren, gebruiken, publiceren of te distribueren. Het gebruik of misbruik van dit materiaal is verboden tenzij expliciet toegestaan. Large Popmerchandising B.V. (B.A.) zal haar intellectuele eigendomsrechten handhaven met gebruikmaking van alle rechtsmiddelen.